Over ons

PAC uw partner in plaatbewerkingmachines.

PAC B.V. meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van plaatbewerkingsmachines, sinds 1994 onderdeel van de MJAllen Group of Companies.

De verschillende partners die bij PAC B.V. in het leveringsprogramma zitten zijn stuk voor stuk marktleiders op hun gebied. Yawei-Nisshinbo, producent van servomechanische en Hydraulische CNC ponsnibbelmachines, Yawei en Adira-lasersnijmachines zowel CO2 als FL Fiber Laser, Autodesk CAMDuct software om uw productie te automatiseren en te optimaliseren, Hypertherm – plasma bronnen en consumables, nozzles en elektrodes  voor hand en machine toorts, Air-Works – machines voor de HVAC industrie, Firmac – voor rechthoekige kanaalmachines, Spiro ch – voor spiropijpkanaalmachines, CGM – bewerkingsmachines voor Duct board / PIR-PUR isolatie materiaal.

PAC heeft de expertise in huis om uw productieproces door te lichten en er verbeteringen in aan te brengen, door bijvoorbeeld eenvoudiger of goedkoper te produceren. Een van onze adviseurs komt graag kosteloos bij u op bezoek om de mogelijkheden te bespreken.

De M.J.Allen Group of Companies, de moedermaatschappij van PAC is ISO9001 gecertificeerd en bestaat uit een groep van bedrijven waar een kleine 200 mensen werkzaam zijn, de M.J. Allen Group of Companies bevat een 14-tal bedrijven met expertises in de volgende vakgebieden; ferro en non-ferro gieterijen, draaierij, frezerij, assemblage, meetgereedschappen, niet verspanende gereedschappen, 4-wiel aangedreven voertuigen, tracktoren voor de landbouwindustrie en autoparts. Voor meer informatie over de M.J.Allen Group of Companies kijk op www.mjallen.co.uk.

M.J.Allen is de fabrikant van RMT-Gabro machines, eenvoudige werkplaatsmachines zoals de BF620 en BF1000 zetbanken, deze zijn eenvoudig in te stellen en met een simpel stempel system, bij de RMT-Gabro 2M2 en 3M2 plaatscharen met een speciaal knipmechanisme is het krom trekken van de plaat verleden tijd. De M.J.Allen Group of Companies fabriceert ook de zogenaamde Toggle Pers of hefboompersen in een werkgebied van 3-20 ton volledig luchtbediend. Voor de HVAC (Heating Ventilation Air Conditioning) industrie heeft de M.J.Allen group een productielijn voor Air-Works machines. Air-Works omvat diverse rolvorm machines voor Lockformer Snaplock en Pittsburgh profielen en plasmasnijmachines met gebruiksvriendelijke software die uw productie in de HVAC kan vergroten.

PAC B.V. levert volgens de Metaalunie voorwaarden, klik hier om de Metaalunie VOORWAARDEN te downloaden. PAC B.V. is aangesloten bij de Metaalunie. Ook in de gebruikte machines is PAC een goede partner voor een actueel overzicht van de beschikbare gebruikte machines klik hier http://www.2degebruiker.nl/.